Artoteque pique nique Ecce Animal

Aulagalleriassa on nähtävillä neljäs Artoteque Pique Nique -näyttelykokonaisuus Ecce Animal, jonka teokset on kuratoinut Turun Taidelainaamon myyntikokoelmasta Turun Taidegraafikkojen toiminnanjohtaja Kirsi Suokas.

Turun Taidelainaamoa ylläpitävä Turun Taiteilijaseura haluaa tarjota näyttelysarjalla varsinaissuomalaisille yhteisöille uuden yhteistyömuodon ja mahdollisuuden alueen ammattikuvataiteilijoiden teosten esittämiselle Turun Taidehallin Aulagalleriassa. Artoteque Pique Nique -näyttelykokonaisuudet kokoaa ulkopuolinen kuraattori tai taiteen asiantuntija taidelainaamon myyntivalikoimasta, joka käsittää tällä hetkellä lähes 800 teosta alueen 153 taiteilijalta. Kuraattorit ja asiantuntijat ovat Turun Taidelainaamon yhteistyökumppaneiden (Arte ry, Turun Taidegraafikot ry, Jöötti ry ja Valokuvakeskus Peri) edustajia.

Kuraattori Kirsi Suokas kirjoittaa Ecce Animalin kokonaisuudesta:

Kaikkea elämää ja olemassaoloa tulee vaalia, meidän tulee kohdella kaikkia eläimiä myötätuntoisesti, niiden erityisyyttä kunnioittaen. Haluan kunnioittaa elämää ja eläimiä myös taiteessa – jossa kaikki on vain niin ihmeellisesti mahdollista.
Taidelainaamosta valitsemani eläinaiheiset teokset edustavat kirjavasti 
eri tekniikoita. Niissä liikutaan tunnelmissa ja maailmoissa, joissa värit suorastaan räiskyvät ja teokset muodostavat omat keskinäiset tanssikuvionsa.

Nautinnollisia taidehetkiä!

Milla Karppinen ”Salaisuus” 2021

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s